Lofttrapp – Hvor høye skal de være?

Høyden på lofttrapp din avhenger av den spesifikke modellen du velger. De fleste Lofttrapper er designet for å installeres i en viss høyde, så det er viktig å sørge for at du velger riktig modell for dine behov. Er du i tvil om hvilken modell lofttrapp du skal velge, kan du absolutt kontakte forhandlaren du ønsker å kjøpe trappen din hos – da hjelper de deg sikkert. Og finner du ikke en trapp som matcher dine ønsker og behov, tilbyr mange forhandlere også muligheten til å spesialdesigne trappen. Hvis dette høres ut som noe for deg, skynd deg opp på siden allerede nå og les mer om en lofttrap. Du vil absolutt ikke angre på det.

Hva er fordelene med en lofttrapp?

Det er betydelige fordeler med en lofttrap fremfor en løs stige. Tykkere trinn gir bedre balanse, og loftstigen fyller ikke stua, men kan pakkes bort på loftet. En lofttrapp er den sikre løsningen, da den er laget spesielt for formålet. loftstigen er også lettere å oppbevare enn en løs stige. En lofttrapp tar mindre plass i hjemmet ditt og kan lettere gjemmes bort når den ikke er i bruk. Loftstrappen er også mer stabil og mindre utsatt for å velte. En lofttrapp er det tryggere valget når du går opp til taket ditt.

Lofttrapp – Hva koster det?

Hvis du lurer på hvor mye det vil koste å installere en lofttrapp i hjemmet ditt, er det et par ting du bør vurdere. For det første avhenger prisen av om du trenger en skreddersydd løsning eller om du kan bruke en standard takstige. Skreddersydde lofttrapp vil være dyrere ettersom de er laget til bestemte dimensjoner. Standard lofttrapp er billigere, men passer kanskje ikke hjemmet ditt så godt som en skreddersydd løsning. Lofttrapp er imidlertid generelt svært rimelige, da de fleste starter på bare noen få tusen kroner. Derfor, hvis du vurderer en lukker for hjemmet ditt, er det definitivt verdt å vurdere kostnadene før du tar en avgjørelse.

Hva bør du tenke på før du kjøper en lofttrapp?

Når du vurderer å kjøpe en loftstrapp, er det vigtigt å sjekke med byggevakten eller husets arkitekt at tilgangen til loftet ikke allerede er planlagt. Mange typehusfirmaer tar seg av denne type ting når de bygger hus, og inkluderer til og med montering af loftstrapp med luke i prisen. Vi har flere ganger levert en isolert loftluke med trapp til hus som allerede hadde en slik. Unngå forvirringen og sjekk det ut på forhånd. Og har du blitt klokere på valg av loftstrapp, og har du nettopp av den grunn blitt klar til å velge akkurat den som skal monteres i hjemmet ditt? Så følg linken øverst i artikkelen og kom i gang med søket!